Kaaliumbisulfit borkeen
Kaaliumbisulfit Borquene siidri ja veini väävlitamiseks ning köögiviljade marineerimiseks.
1,75 €
(ÜH 17,50 €/kg)
Viimase 30 päeva madalaim hind: alates 1,75 € | |
Laos variandi järgi
Toote omadused
Borkeni kaaliumbisulfit siidri ja veini puhastamiseks ning köögiviljade marineerimiseks .
Annustamine
1. Tervetest viinamarjadest valmistatud siidri karboniseerimiseks - 10g /100 liitrit.
2. Kergelt mädanenud viinamarjadest valmistatud viinamarjavirde karboniseerimiseks - 15 g/100 liitrit.
3. Mädanenud viinamarjadest saadud viinamarjavirde karboniseerimiseks - 30g/100 liitrit.
4. Purustatud viinamarjade puhul enne punase veini käärimise algust - 20g/100 liitrit.
5. Viinamarjavirde iganädalaseks säilitamiseks külma ilmaga - 40g/100 liitrit.
6. Veini villimisel:
- nõrk väävlitamine - 10g/100 liitrit.
- keskmine väävlitamine - 20g/100 liitrit.
- tugev väävlitamine - 30g/100 liitrit.
7. Teatavate haiguste raviks ja veinidefektide kõrvaldamiseks, sõltuvalt haiguse tüübist ja astmest - 20-40g/100 liitrit.
8. Marineeritud köögiviljade puhul - 5g/100 liitrit.
Lahustage kaaliumbisulfitipulber sobivas veinikoguses (viinamarjavirdes) ja valage lahus tünni. Säilitada kuivas ja pimedas kohas. Pärast avamist sulgege kott hästi ja pigistage võimalikult palju õhku välja.