+421 915 420 295 +421 915 420 295 | E-R 9:00 - 16:00
Facebook Youtube Instagram
Odavad pihustid - veebipood
0
Korv
Košík
0,00 €

Menu
Abipreparaadid » Kaaliumbisulfit borkeen
Kaaliumbisulfit borkeenKaaliumbisulfit borkeen

Kaaliumbisulfit borkeen

Kaaliumbisulfit Borquene siidri ja veini väävlitamiseks ning köögiviljade marineerimiseks.

Variandid
100 g
1,75 €
(ÜH 17,50 €/kg)
Viimase 30 päeva madalaim hind: 
alates 1,75 €
 tükki

Laos variandi järgi

Pridať do obľúbených
Toote kirjeldus

Toote omadused

Borkeni kaaliumbisulfit siidri ja veini puhastamiseks ning köögiviljade marineerimiseks .

Annustamine

1. Tervetest viinamarjadest valmistatud siidri karboniseerimiseks - 10g /100 liitrit.
2. Kergelt mädanenud viinamarjadest valmistatud viinamarjavirde karboniseerimiseks - 15 g/100 liitrit.
3. Mädanenud viinamarjadest saadud viinamarjavirde karboniseerimiseks - 30g/100 liitrit.
4. Purustatud viinamarjade puhul enne punase veini käärimise algust - 20g/100 liitrit.
5. Viinamarjavirde iganädalaseks säilitamiseks külma ilmaga - 40g/100 liitrit.
6. Veini villimisel:

  • nõrk väävlitamine - 10g/100 liitrit.
  • keskmine väävlitamine - 20g/100 liitrit.
  • tugev väävlitamine - 30g/100 liitrit.

7. Teatavate haiguste raviks ja veinidefektide kõrvaldamiseks, sõltuvalt haiguse tüübist ja astmest - 20-40g/100 liitrit.
8. Marineeritud köögiviljade puhul - 5g/100 liitrit.

Lahustage kaaliumbisulfitipulber sobivas veinikoguses (viinamarjavirdes) ja valage lahus tünni. Säilitada kuivas ja pimedas kohas. Pärast avamist sulgege kott hästi ja pigistage võimalikult palju õhku välja.

Seotud tooted